Салат з корейською морквою, куркою і свіжим огірком. В моїй записній книжці рецептів цей салат в першій десятці
До Нового року залишилося зовсім не багато часу і хочу поділитися з вами рецептом дуже смачного і красивого листкового салату, який підійде до будь-якого святкового столу.
Листковий салат відмінно виглядає на святковому столі і легко підкорить всіх ваших гостей не тільки цікавим оформленням, але і дуже гармонійним поєднанням продуктів.
Давайте приступимо.
Спочатку підготуємо продукти. Холодне відварне куряче філе ріжемо соломкою.
Свіжий огірок так само ріжемо соломкою.
Зварені круто яйця очищаємо і поділяємо на білки і жовтки.
Білки натираємо на крупній тертці.
Жовтки окремо натираємо на дрібній тертці.
Всі підготовлені продукти і починаємо викладати наш салат шарами.
На тарілку ставимо роз’ємне кільце, діаметр мого кільця 16 див. всередину кільця встановлюємо ацетатную плівку.
На дно тарілки наносимо невелику сіточку з майонезу.
Першим шаром викладаємо філе куряче, рівномірно розподіляємо по дну страви.
Робимо сіточку з майонезу.
Другим шаром у нас буде свіжий огірок. Зверху на курку викладаємо нарізану соломкою огірок і добре розподіляємо по всій поверхні форми.
Робимо сіточку з майонезу.
Наступним третім шаром викладаємо яєчні білки, добре розрівнюємо по всій поверхні.
Четвертим шаром у нас буде моркву по-корейськи. Зверху на білки викладаємо моркву по-корейськи, вирівнюємо і розподіляємо по всій поверхні.
Робимо сіточку з майонезу.
Відкладаємо трохи моркви для прикраси салату.
Завершальним п’ятим шаром викладаємо колом яєчні жовтки.
Відкладену морквину по-корейськи викладаємо центр салату.
Перед подачею на стіл дістаємо салат їх холодильника, знімаємо роз’ємну форму і акуратно видаляємо ацетатную плівку.
Подаємо готова страва до святкового столу і тішимо своїх гостей гарним і смачним салатом.
Більш докладний приготування дивіться в моєму відео:
Рецепт:
- М’ясо – 250 гр.
- Огірки – 2 шт.
- Яйця – 5 шт.
- Морква – 300 гр.
- Майонез – за смаком
В одній зі своїх попередніх публікацій я . Це мій улюблений варіант приготування салату, салат виходить ніжним, соковитим і дуже ситним. Якщо не читали – обов’язково подивіться.